_ΤΥΡΟΜΠΟΥΚΙΕΣ
Υλικά:
Μικρές συμβουλές:
Στη ζύμη μπορούμε να προσθέσουμε και μερικές φέτες ζαμπόν.
Εκτέλεση:
Σ’ ένα μπολ ρίχνουμε τα αυγά και τα χτυπάμε. Στη συνέχεια προσθέτουμε το γάλα και ακολούθως το ηλιέλαιο, το αλάτι, τη ζάχαρη και τη Φαρίνα Αφοι Κεραμάρη ΜΑΝΝΑ και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Θρυμματίζουμε το τυρί και το προσθέτουμε στο χυλό που έχει δημιουργηθεί αναδεύοντας. Μπορείτε να προσθέσετε αν θέλετε και μικρά κομμάτια ζαμπόν.
Βουτυρώνουμε τα ατομικά φορμάκια και βάζουμε σε αυτά το μίγμα μας.
Ψήνουμε τις τυρομπουκιές μας σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 60 λεπτά σε ατομικά φορμάκια καλά βουτυρωμένα. Ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!
- 5 αυγά
- 400 ml. γάλα
- 300 ml. ηλιέλαιο
- 500 γρ. Φαρίνα Αφοι Κεραμάρη ΜΑΝΝΑ
- 10 γρ. ζάχαρη
- 10 γρ. αλάτι
- 500 γρ. τυρί κατσικίσιο σκληρό
Μικρές συμβουλές:
Στη ζύμη μπορούμε να προσθέσουμε και μερικές φέτες ζαμπόν.
Εκτέλεση:
Σ’ ένα μπολ ρίχνουμε τα αυγά και τα χτυπάμε. Στη συνέχεια προσθέτουμε το γάλα και ακολούθως το ηλιέλαιο, το αλάτι, τη ζάχαρη και τη Φαρίνα Αφοι Κεραμάρη ΜΑΝΝΑ και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Θρυμματίζουμε το τυρί και το προσθέτουμε στο χυλό που έχει δημιουργηθεί αναδεύοντας. Μπορείτε να προσθέσετε αν θέλετε και μικρά κομμάτια ζαμπόν.
Βουτυρώνουμε τα ατομικά φορμάκια και βάζουμε σε αυτά το μίγμα μας.
Ψήνουμε τις τυρομπουκιές μας σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 60 λεπτά σε ατομικά φορμάκια καλά βουτυρωμένα. Ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!