keramaris
  • Η Εταιρία
  • Βραβεύσεις
  • Ποιότητα
  • Προϊόντα
  • Βίντεο/Συνταγές
  • Videoclip
  • Καταχωρήσεις
  • Εκδηλώσεις
  • Download
  • Διατροφικά
  • Άλλα Προϊόντα

_ΤΥΡΟΚΟΥΛΟΥΡΕΣ

Υλικά
  • 500 γρ αλεύρι ολικής άλεσης Αφοι Κεραμάρη ΜΑΝΝΑ
  • 1 κούπα ελαιόλαδο
  • 1 κούπα νερό
  • 400 γρ φέτα
  • 1 κουτ. της σούπας ρίγανη
  • 1 κουταλάκι γλυκού αλάτι

Εκτέλεση

Ρίχνουμε το αλεύρι σε ένα μπολ. Σε αυτό προσθέτουμε το αλάτι και τη ρίγανη. Στη συνέχεια θρυμματίζουμε και προσθέτουμε και το τυρί. Κατόπιν ρίχνουμε το λάδι και αναδεύουμε το μίγμα με τα χέρια μας. Τέλος, βάζουμε και το νερό και ζυμώνουμε τα υλικά τόσο ώστε να ομογενοποιηθούν σε μια σφιχτή ζύμη. Στο στάδιο αυτό ίσως  χρειαστεί να προσθέσουμε και λίγο ακόμα αλεύρι στο μπάγκο μας και να συνεχίσουμε το ζύμωμα δίνοντας στη ζύμη μας σχήμα φρατζόλας. Αλείφουμε ένα ταψί με λίγο ελαιόλαδο και σε αυτό τοποθετούμε μια λαδόκολλα. Κόβουμε σε φέτες ψωμιού τη ζύμη μας και τις τοποθετούμε στο ταψί. Ψήνουμε τα παξιμάδια τυριού σε φούρνο προθερμασμένο στους 180ο C για 5 λεπτά και κατόπιν κατεβάζουμε στους 165-170ο C για λίγα ακόμα λεπτά έως ότου ψηθούν.
Μπορείτε να σερβίρετε τα παξιμάδια με ένα ντιπ. Για το ντίπ χτυπήστε στο μούλτι μια μεγάλη φέτα τυρί με 2 κουταλιές της σούπας στραγγιστό γιαούρτι, λίγα μανιτάρια και λίγο ελαιόλαδο. Αφού γίνουν τα υλικά μας αλοιφή γαρνίρουμε τα παξιμάδια μας με αυτή και σερβίρουμε.

 Καλή Επιτυχία !!
Picture

Προϊόντα

Συνταγές

Επικοινωνία

Download
Picture
                                                                     Copyright by Keramaris ©  2011.   All rights reserved.                                  
Picture