_ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΦΡΑΟΥΛΑΣ
Υλικά
Εκτέλεση
Σπάμε τα αυγά στο μπολ και βάζουμε τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε μέχρι να αφρατέψει. Βάζουμε λίγο μπέικιν πάουντερ και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Βάζουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. (Δεν ξεχνάμε να κοσκινίσουμε το αλεύρι.) Επίσης παράλληλα με το αλεύρι ρίχνουμε και το γάλα. Αν θέλουμε να το αφήσουμε να ξεκουραστεί μπορούμε. Αν όχι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Βάζουμε στο τηγάνι το μείγμα σε μικρό στρόγγυλο σχήμα και τις αφήνουμε να ψηθούν.
Tέλος τις σερβίρουμε με σάλτσα από φράουλες.
- 380 ml γάλα
- 280γρ. Αλεύρι Αφοι Κεραμάρη ΜΑΝΝΑ
- 2 κουταλάκια baking powder
- 100 γρ. ζάχαρη
- 2 αυγά
- 1/2 κουταλάκι αλάτι
- 2-3 κουταλιές κακάο (για τις μισές)
- 10 Φράουλες
- 2 κουταλιές άχνη Ζάχαρη Αφοι Κεραμάρη ΜΑΝΝΑ
Εκτέλεση
Σπάμε τα αυγά στο μπολ και βάζουμε τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε μέχρι να αφρατέψει. Βάζουμε λίγο μπέικιν πάουντερ και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Βάζουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. (Δεν ξεχνάμε να κοσκινίσουμε το αλεύρι.) Επίσης παράλληλα με το αλεύρι ρίχνουμε και το γάλα. Αν θέλουμε να το αφήσουμε να ξεκουραστεί μπορούμε. Αν όχι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Βάζουμε στο τηγάνι το μείγμα σε μικρό στρόγγυλο σχήμα και τις αφήνουμε να ψηθούν.
Tέλος τις σερβίρουμε με σάλτσα από φράουλες.