_ΦΡΙΤΑΤΑ ΜΗΛΟΥ (ΜΗΛΟΤΗΓΑΝΙΤΕΣ)
Μμμμ φριτάτα μήλου. Μια τόσο γευστική συνταγή που δεν μπορεί να αφήσει
κανέναν ασυγκίνητο. Εμπιστέψου αυτή τη συνταγή σε ένα δείπνο με φίλους ,
για να το προσφέρεις σε καλεσμένους ή ακόμη και για το απολαύσεις με τα
παιδιά. Εξαιρετικό αποτέλεσμα σε σύντομο χρόνο. Πάμε να δούμε πως.
Υλικά
Εκτέλεση
Ανάβουμε το μάτι με το αντικολλητικό τηγάνι και βάζουμε λίγο λάδι. Τρίβουμε το μήλο και ρίχνουμε και ένα αυγό. Προσθέτουμε μια κουταλιά άχνη ζάχαρη και προσθέτουμε και το αλεύρι. Ανακατεύουμε το μείγμα και το βάζουμε στο τηγάνι σαν να ήταν τηγανίτες. Τηγανίζουμε και σερβίρουμε.
- 3 κουταλιές αλεύρι Αφοί Κεραμάρη ΜΑΝΝΑ
- 1 κουταλιά άχνη ζάχαρη Αφοί Κεραμάρη ΜΑΝΝΑ
- 1 μήλο
- 1 αβγό
- 1/4 κουταλάκι αλάτι
- 4 κουταλιές ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Ανάβουμε το μάτι με το αντικολλητικό τηγάνι και βάζουμε λίγο λάδι. Τρίβουμε το μήλο και ρίχνουμε και ένα αυγό. Προσθέτουμε μια κουταλιά άχνη ζάχαρη και προσθέτουμε και το αλεύρι. Ανακατεύουμε το μείγμα και το βάζουμε στο τηγάνι σαν να ήταν τηγανίτες. Τηγανίζουμε και σερβίρουμε.