keramaris
  • Η Εταιρία
  • Βραβεύσεις
  • Ποιότητα
  • Προϊόντα
  • Βίντεο/Συνταγές
  • Videoclip
  • Καταχωρήσεις
  • Εκδηλώσεις
  • Download
  • Διατροφικά
  • Άλλα Προϊόντα

ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ ΚΑΝΕΛΑΣ "Το σκονάκι της Νοικοκυράς"

dkeramari@gmail.com

Υλικά

  • 1     κούπα αραβοσιτέλαιο
  • 1/2  κούπα ζάχαρη
  • 1/4  κούπα χυμό πορτοκαλιού
  • 1/4  κούπα κονιάκ
  • Ξύσμα ενός πορτοκαλιού
  • 3 ½ κούπες φαρίνα Αφοι Κεραμάρη ΜΑΝΝΑ
  • 1/2  κουτ. γλυκού σόδα
  • 1     κουτ. γλυκού κανέλα
  • 1     κουτ. γλυκού γαρύφαλλο

Εκτέλεση

Σ’ ένα μπολ ενώνουμε όλα τα υγρά υλικά : αραβοσιτέλαιο, ζάχαρη, χυμό, κονιάκ και το ξύσμα πορτοκαλιού. Σ’ ένα άλλο μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι, τη σόδα, την κανέλα και το γαρύφαλλο. Ενώνουμε τα δύο μίγματα. Παίρνουμε λίγη ζύμη και με κουπάτ δημιουργούμε ότι σχήμα επιθυμούμε. Τα κουλουράκια που σχηματίζουμε τα τοποθετούμε σ΄ ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και τα πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά στους 200ο C.


Picture

Προϊόντα

Συνταγές

Επικοινωνία

Download
Picture
                                                                     Copyright by Keramaris ©  2011.   All rights reserved.                                  
Picture