_ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
Υλικά
Εκτέλεση
Λιώνεις το βούτυρο σε ένα μπρίκι. Βάζεις σε ένα μπολ το λιωμένο βούτυρο με τη ζάχαρη και τα ανακατεύεις. Προσθέτεις σταδιακά και το αλεύρι. Ανακατεύεις και στη συνέχεια ζυμώνεις με το χέρι για να γίνει ένα ομοιόμορφο ζυμάρι. Ψιλοκόβεις την σοκολάτα και την ρίχνεις στο ζυμάρι. Πλάθεις μπισκότα και τα βάζεις σε ταψί με λαδόκολα. Ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 13-15 λεπτά. (Να είναι στη μέση του φούρνου για να ψηθούν ομοιόμορφα). Αν θες βάζεις και απο πάνω μια λαδόκολλα για να προστατευτούν και να μείνουν περισσότερο μαλακά. Ο χρόνος ψησίματος εξαρτάται και απο το πόσο μεγάλα θα πλάσετε τα μπισκότα!
- 1 1/2 κούπα αλεύρι Αφοι Κεραμαρη ΜΑΝΝΑ στην Κίτρινη συσκευασία (ισως και περισσότερο, 300-400 γρ.)
- 1 κούπα άχνη ζάχαρη Αφοι Κεραμαρη ΜΑΝΝΑ
- 1 πακέτο βούτυρο ή μαργαρίνη (250γρ)
- 2 σοκολάτες (200γρ)
Εκτέλεση
Λιώνεις το βούτυρο σε ένα μπρίκι. Βάζεις σε ένα μπολ το λιωμένο βούτυρο με τη ζάχαρη και τα ανακατεύεις. Προσθέτεις σταδιακά και το αλεύρι. Ανακατεύεις και στη συνέχεια ζυμώνεις με το χέρι για να γίνει ένα ομοιόμορφο ζυμάρι. Ψιλοκόβεις την σοκολάτα και την ρίχνεις στο ζυμάρι. Πλάθεις μπισκότα και τα βάζεις σε ταψί με λαδόκολα. Ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 13-15 λεπτά. (Να είναι στη μέση του φούρνου για να ψηθούν ομοιόμορφα). Αν θες βάζεις και απο πάνω μια λαδόκολλα για να προστατευτούν και να μείνουν περισσότερο μαλακά. Ο χρόνος ψησίματος εξαρτάται και απο το πόσο μεγάλα θα πλάσετε τα μπισκότα!