MUFFINS ΜΕ ΕΛΙΕΣ "Το σκονάκι της Νοικοκυράς"
[email protected]
Υλικά
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αυγά με το σύρμα σ’ ένα μπολ. Στη συνέχεια ρίχνουμε το γιαούρτι και το λάδι, το γάλα, το αλάτι και τη ρίγανη. Μετά προσθέτουμε τις ελιές, το μπέϊκιν και το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά. Βουτυρώνουμε μια φόρμα με 12 ατομικές θέσεις και μοιράζουμε το μίγμα μας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175ο C για 30-35 λεπτά.
-
2 1/3 κούπας αλεύρι
Αφοι Κεραμάρη ΜΑΝΝΑ στην κίτρινη συσκευασία
- 1 γιαούρτι 2%
- 1/2 κούπα γάλα
- 2/3 κούπας αραβοσιτέλαιο
- 4 αυγά
- 1 κουτ.γλυκού ρίγανη
- 1/2 κουτ.γλυκού αλάτι
- 1 κούπα ελιές
- 1 σακουλάκι μπέϊκιν
- 100 gr γραβιέρα
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αυγά με το σύρμα σ’ ένα μπολ. Στη συνέχεια ρίχνουμε το γιαούρτι και το λάδι, το γάλα, το αλάτι και τη ρίγανη. Μετά προσθέτουμε τις ελιές, το μπέϊκιν και το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά. Βουτυρώνουμε μια φόρμα με 12 ατομικές θέσεις και μοιράζουμε το μίγμα μας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175ο C για 30-35 λεπτά.