_ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ
Υλικά
Εκτέλεση
Χτυπάμε σε ένα μίξερ τα 2 βούτυρα με τη ζάχαρη-άχνη Αφοι Κεραμάρη ΜΑΝΝΑ.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι Αφοι Κεραμάρη ΜΑΝΝΑ ΧΡΥΣΟ με τις βανίλιες και το μπέικιν.
Στη συνέχεια ρίχνουμε το αλεύρι στο μίξερ σταδιακά ζυμώνοντας ελαφρά το μίγμα. Τέλος, προσθέτουμε τα αμύγδαλα ζυμώνοντας λίγο ακόμη σχηματίζουμε τους κουραμπιέδες.
Βάζουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί και πάνω της τοποθετούμε τους κουραμπιέδες. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175ο C για 20 με 25 λεπτά έως ότου ροδίσουν.
Βγάζουμε τους κουραμπιέδες από το φούρνο και τους αφήνουμε να κρυώσουν λίγο. Ολοκληρώνουμε τη συνταγή μας πασπαλίζοντας τους κουραμπιέδες με άχνη ΜΑΝΝΑ και σερβίρουμε.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!
- 2 βούτυρα των 250γρ. το καθένα
- 1 φλιτζάνα του τσαγιού ζάχαρη- άχνη Αφοι Κεραμάρη ΜΑΝΝΑ
- 5-6 φλιτζάνες τους τσαγιού αλεύρι Αφοι Κεραμάρη ΜΑΝΝΑ ΧΡΥΣΟ (550-600γρ)
- 2-3 βανίλιες.
- 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν
- 1 ½ φλιτζάνα καβουρδισμένα και χοντροκομμένα αμύγδαλα
Εκτέλεση
Χτυπάμε σε ένα μίξερ τα 2 βούτυρα με τη ζάχαρη-άχνη Αφοι Κεραμάρη ΜΑΝΝΑ.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι Αφοι Κεραμάρη ΜΑΝΝΑ ΧΡΥΣΟ με τις βανίλιες και το μπέικιν.
Στη συνέχεια ρίχνουμε το αλεύρι στο μίξερ σταδιακά ζυμώνοντας ελαφρά το μίγμα. Τέλος, προσθέτουμε τα αμύγδαλα ζυμώνοντας λίγο ακόμη σχηματίζουμε τους κουραμπιέδες.
Βάζουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί και πάνω της τοποθετούμε τους κουραμπιέδες. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175ο C για 20 με 25 λεπτά έως ότου ροδίσουν.
Βγάζουμε τους κουραμπιέδες από το φούρνο και τους αφήνουμε να κρυώσουν λίγο. Ολοκληρώνουμε τη συνταγή μας πασπαλίζοντας τους κουραμπιέδες με άχνη ΜΑΝΝΑ και σερβίρουμε.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!