_ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ
Υλικά
250 γρ. βούτυρο αγελάδος
600γρ. αλεύρι Αφοι Κεραμάρη ΜΑΝΝΑ Χρυσό
1 πακέτο Άχνη ζάχαρη Αφοι Κεραμάρη ΜΑΝΝΑ
(150 γρ. στο μίγμα)
10 γρ. baking powder
150 γρ. αμύγδαλα
2 βανίλιες
Εκτέλεση
Λιώνεις λίγο το βούτυρο και το ρίχνεις στα 150 γρ άχνη ζάχαρη. Όσο καβουρντίζεις τα αμύγδαλα προσθέτεις στο μείγμα τις βανίλιες , το μπέικιν και το αλεύρι κοσκινισμένο ανακατεύοντας. Ρίχνεις τα αμύγδαλα στο μείγμα, ανακατεύεις και πλάθεις τους κουραμπιέδες στο σχήμα και το μέγεθος που θέλεις. Τους βάζεις σε λαδόκολλα στο ταψί και ψήνεις στους 175 βαθμούς για 20 λεπτά. Τέλος τους βουτάς στην άχνη ζάχαρη.
250 γρ. βούτυρο αγελάδος
600γρ. αλεύρι Αφοι Κεραμάρη ΜΑΝΝΑ Χρυσό
1 πακέτο Άχνη ζάχαρη Αφοι Κεραμάρη ΜΑΝΝΑ
(150 γρ. στο μίγμα)
10 γρ. baking powder
150 γρ. αμύγδαλα
2 βανίλιες
Εκτέλεση
Λιώνεις λίγο το βούτυρο και το ρίχνεις στα 150 γρ άχνη ζάχαρη. Όσο καβουρντίζεις τα αμύγδαλα προσθέτεις στο μείγμα τις βανίλιες , το μπέικιν και το αλεύρι κοσκινισμένο ανακατεύοντας. Ρίχνεις τα αμύγδαλα στο μείγμα, ανακατεύεις και πλάθεις τους κουραμπιέδες στο σχήμα και το μέγεθος που θέλεις. Τους βάζεις σε λαδόκολλα στο ταψί και ψήνεις στους 175 βαθμούς για 20 λεπτά. Τέλος τους βουτάς στην άχνη ζάχαρη.