_ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΣΑΓΚΟΥΙΝΙ
Υλικά
Εκτέλεση
Προθερμένεις το φούρνο στους 190-200 βαθμούς. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέυεις 2 κούπες αλεύρι με ζάχαρη, baking powder και αλάτι. Προσθέτεις χυμό και ξύσμα από Σαγκουίνι και στη συνέχεια το λάδι. ανακατεύεις και σημπληρώνεις με αλεύρι μέχρι το μίγμα να πλάθεται χωρίς να κολλάει στο χέρι. Πλάθεις κουλουράκια σε ότι σχήματα θες. Απλά φρόντισε πάνω-κάτω να είναι ίδιο μέγεθος για να ψηθούν ομοιόμορφα. Βάλε κουλουράκια σε ταψί που έχεις στρώσει αντικολλητικό χαρτί και ψήσε σε προθερμασμένο φούρνο για 10-15 λεπτά στους 190-200 βαθμούς. Μετά το δεκάλεπτο τσέκαρε τα. Είναι έτοιμα όταν παρον χρώμα! Καλή επιτυχία και καλή όρεξη!
- 2-3 κούπες αλεύρι Αφοι Κεραμάρη ΜΑΝΝΑ στην κίτρινη συσκευασία
- 1 ποτήρι άχνη ζάχαρη
- 1/2 ποτήρι ηλιέλαιο
- χυμό από 3 σαγκουίνια
- ξύσμα από 1 σαγκουίνι
- 2 κουταλάκια baking powder
- λίγο αλάτι
Εκτέλεση
Προθερμένεις το φούρνο στους 190-200 βαθμούς. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέυεις 2 κούπες αλεύρι με ζάχαρη, baking powder και αλάτι. Προσθέτεις χυμό και ξύσμα από Σαγκουίνι και στη συνέχεια το λάδι. ανακατεύεις και σημπληρώνεις με αλεύρι μέχρι το μίγμα να πλάθεται χωρίς να κολλάει στο χέρι. Πλάθεις κουλουράκια σε ότι σχήματα θες. Απλά φρόντισε πάνω-κάτω να είναι ίδιο μέγεθος για να ψηθούν ομοιόμορφα. Βάλε κουλουράκια σε ταψί που έχεις στρώσει αντικολλητικό χαρτί και ψήσε σε προθερμασμένο φούρνο για 10-15 λεπτά στους 190-200 βαθμούς. Μετά το δεκάλεπτο τσέκαρε τα. Είναι έτοιμα όταν παρον χρώμα! Καλή επιτυχία και καλή όρεξη!