_ΚΑΣΕΡΟΠΙΤΑΚΙΑ
Υλικά:
Μικρές συμβουλές:
Εκτέλεση:
Προσθέτουμε στο μίξερ το βούτυρο και το χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα έως ότου ασπρίσει. Στο βούτυρο ρίχνουμε σταδιακά τα αυγά συνεχίζοντας το ανακάτεμα. Έπειτα προσθέτουμε όλη τη ΦΑΡΙΝΑ Αφοι Κεραμάρη ΜΑΝΝΑ και συνεχίζουμε για λίγο την ανάδευση στο μίξερ. Στη συνέχεια προσθέτουμε στο μίγμα μας το τριμμένο κασέρι και τυρί και ζυμώνουμε με το χέρι έως ότου ομογενοποιηθεί η ζύμη μας και γίνει αφράτη. (μπορούμε να προσθέσουμε και κομματάκια ζαμπόν).
Κόβουμε τη ζύμη και την πλάθουμε σε μικρές μπαλίτσες. Τοποθετούμε τα κασεροτυροπιτάκια σε ταψί στο οποίο έχουμε προηγουμένως τοποθετήσει λαδόκολλα.
Τέλος, τα ψήνουμε στους 180ο C σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα για 20 με 25 λεπτά περίπου.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!
- 1 βιτάμ
- 3 αυγά
- 1 φαρίνα Αφοι Κεραμάρη ΜΑΝΝΑ
- ¼ κασέρι τριμμένο
- ¼ τυρί τριμμένο
Μικρές συμβουλές:
- Το βιτάμ και τα αυγά να είναι σε θερμοκρασία δωματίου.
- Εάν θέλουμε προσθέτουμε στη ζύμη και λίγα κομματάκια ζαμπόν.
Εκτέλεση:
Προσθέτουμε στο μίξερ το βούτυρο και το χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα έως ότου ασπρίσει. Στο βούτυρο ρίχνουμε σταδιακά τα αυγά συνεχίζοντας το ανακάτεμα. Έπειτα προσθέτουμε όλη τη ΦΑΡΙΝΑ Αφοι Κεραμάρη ΜΑΝΝΑ και συνεχίζουμε για λίγο την ανάδευση στο μίξερ. Στη συνέχεια προσθέτουμε στο μίγμα μας το τριμμένο κασέρι και τυρί και ζυμώνουμε με το χέρι έως ότου ομογενοποιηθεί η ζύμη μας και γίνει αφράτη. (μπορούμε να προσθέσουμε και κομματάκια ζαμπόν).
Κόβουμε τη ζύμη και την πλάθουμε σε μικρές μπαλίτσες. Τοποθετούμε τα κασεροτυροπιτάκια σε ταψί στο οποίο έχουμε προηγουμένως τοποθετήσει λαδόκολλα.
Τέλος, τα ψήνουμε στους 180ο C σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα για 20 με 25 λεπτά περίπου.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!