keramaris
  • Η Εταιρία
  • Βραβεύσεις
  • Ποιότητα
  • Προϊόντα
  • Βίντεο/Συνταγές
  • Videoclip
  • Καταχωρήσεις
  • Εκδηλώσεις
  • Download
  • Διατροφικά
  • Άλλα Προϊόντα

ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ "Το σκονάκι της Νοικοκυράς"

dkeramari@gmail.com

Υλικά

  • 480 gr  άχνη
  • 320 gr αμύγδαλα σε σκόνη
  • 200 gr αλεύρι Αφοι Κεραμάρη ΜΑΝΝΑ στην κίτρινη συσκευασία
  • 4 κουτ. γλυκού μπέϊκιν
  • 560 gr ασπράδια (16 αυγά)
  • 520 gr βούτυρο λιωμένο
  • 2 κουτ. γλυκού κανέλα
  • 1/2  κουτ. γλυκού γαρύφαλλο
  • Ξύσμα από δύο πορτοκάλια
  • Άχνη για πασπάλισμα


Εκτέλεση

Ανακατεύουμε στο μίξερ την άχνη με το βούτυρο. Προσθέτουμε τα ασπράδια, το αλεύρι, το μπέϊκιν, την κανέλα, το ξύσμα και την σκόνη αμυγδάλου. Τοποθετούμε το μίγμα σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψάκι 28-30 εκ. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170ο C για μισή ώρα και μετά για ακόμη μισή ώρα στους 160ο C. Βγάζουμε από τον φούρνο και αφού κρυώσει, ξεφορμάρουμε και πασπαλίζουμε με άχνη.

Picture

Προϊόντα

Συνταγές

Επικοινωνία

Download
Picture
                                                                     Copyright by Keramaris ©  2011.   All rights reserved.                                  
Picture