_ΒΑΦΛΑ ΚΛΑΜΠ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ
Ξέρετε πως μας αρέσει να ενώνουμε αγαπημένες γεύσεις και να δημιουργούμε
εντυπωσιακά αποτελέσματα. Κάτι τέτοιο θα κάνουμε και σήμερα. Θα
ενώσουμε τις πολυαγαπημένες βάφλες μαζί με το κλαμπ σάντουιτς και είμαι
σίγουρος πως όταν δείτε το αποτέλεσμα θα θέλετε αμέσως να το φτιάξετε.
Υλικά
Για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Σε μπολ αδειάζεις το γάλα με μπέικιν πάουντερ. Μετά αλάτι και ζάχαρη. Ρίχνεις αυγά και ανακατεύεις. Κάπου στη μέση της διαδικασίας προσθέτεις αλεύρι και λιωμένο βούτυρο. Στη συνέχεια πασάλειψε με λίγο λάδι την βαφλιέρα και βάζεις το μείγμα. Ψήνεις τις βάφλες για 2-3 λεπτά. Ύστερα βάζεις στη βάφλα κασέρι.
Πρώτα βάζεις λιωμένο κασέρι και καπνιστή γαλοπούλα. Προσθέτεις ντομάτα και αλείφεις με τυρί κρέμα μια άλλη βάφλα. Κλείνεις την βάφλα και βάζεις κασέρι από πάνω. Βάζεις το ψημένο μπέικον και κομματάκια ντομάτας με κρεμμύδι. Αλείφεις μια βάφλα με τυρί κρέμα και ξανά κλείνουμε το σάντουιτς μας.
- 300 γρ. φαρίνα Αφοί Κεραμάρη ΜΑΝΝΑ
- 2 αυγά
- 400 ml γάλα
- 10 γρ. baking powder
- 80 γρ. βούτυρο (ή μαργαρίνη)
- 1 κουταλιά σούπας ζάχαρη
- 1/4 κουταλάκι αλάτι
Για το σερβίρισμα
- Μπέικον με την μέθοδο του αλουμινόχαρτου ή με τα ξυλάκια
- Γκούντα
- Μείγμα κύβους κρεμμύδι + ντομάτα
- Αυγό τηγανητό
Εκτέλεση
Σε μπολ αδειάζεις το γάλα με μπέικιν πάουντερ. Μετά αλάτι και ζάχαρη. Ρίχνεις αυγά και ανακατεύεις. Κάπου στη μέση της διαδικασίας προσθέτεις αλεύρι και λιωμένο βούτυρο. Στη συνέχεια πασάλειψε με λίγο λάδι την βαφλιέρα και βάζεις το μείγμα. Ψήνεις τις βάφλες για 2-3 λεπτά. Ύστερα βάζεις στη βάφλα κασέρι.
Πρώτα βάζεις λιωμένο κασέρι και καπνιστή γαλοπούλα. Προσθέτεις ντομάτα και αλείφεις με τυρί κρέμα μια άλλη βάφλα. Κλείνεις την βάφλα και βάζεις κασέρι από πάνω. Βάζεις το ψημένο μπέικον και κομματάκια ντομάτας με κρεμμύδι. Αλείφεις μια βάφλα με τυρί κρέμα και ξανά κλείνουμε το σάντουιτς μας.
Θέλεις να φτιάξεις και συ κυμματιστό μπέικον; Χρησιμοποίησε ένα αλουμινόχαρτο όπως στην παρακάτω φωτογραφία και κάνε τα μπέικον όσο κυμματιστά θέλεις δημιουργώντας τα ανάλογα κενά στο αλουμινόχαρτο.