_ΑΥΓΑ ΠΑΝΕ
Σήμερα θέλω να σου παρουσίασω μια πολύ απλή και ιδιαίτερη συνταγή. Το
αυγό από τη μια είναι μια πολύ απλή κατά τα άλλα τροφή, όταν όμως την
μαγειρεύεις με τον τρόπο που θα σου δείξω το αποτέλεσμα απογειώνεται και
μάλιστα με τον πιο σύντομο τρόπο. Η συνταγή αυτή υπάρχει σε πολλά site
του εξωτερικού και είναι πολύ διαδεδομένη στην Αμερική.
Υλικά
Εκτέλεση
Βράζουμε τα αυγά και αφού τα αφαιρέσουμε από το σκεύος τα καθαρίζουμε. Περνάμε το κάθε αυγό από αλεύρι, αυγό και τριμμένη φρυγανιά (με αυτή τη σειρά) σαν να κάνουμε σνίτσελ και τα βάζουμε στο τηγάνι με πολύ λάδι. Το λάδι θα πρέπει να σκεπάζει τα αυγά. Τα αυγά βραστά τηγανητά μας, είναι έτοιμα!
- Αλεύρι Αφοί Κεραμάρη ΜΑΝΝΑ στην κίτρινη συσκευασία
- 4 Αυγά
- 5-6 φρυγανιές τριμμένες
- Αλάτι Ιμαλαίων
- Λίγο τυρί τριμμένο
- Αυγό έξτρα ωμό
Εκτέλεση
Βράζουμε τα αυγά και αφού τα αφαιρέσουμε από το σκεύος τα καθαρίζουμε. Περνάμε το κάθε αυγό από αλεύρι, αυγό και τριμμένη φρυγανιά (με αυτή τη σειρά) σαν να κάνουμε σνίτσελ και τα βάζουμε στο τηγάνι με πολύ λάδι. Το λάδι θα πρέπει να σκεπάζει τα αυγά. Τα αυγά βραστά τηγανητά μας, είναι έτοιμα!